fbpx

Träna Yinyoga & Qigong

Yinyoga och Qigong för alla

Välkommen att utforska stillheten och styrkan i Yinyoga och Qigong med oss. Vi erbjuder både kvälls- och helgkurser i dessa lugna och meditativa praktiker som är öppna för alla, oavsett ålder, kön eller fysisk förmåga.

Yinyoga:
I Yinyoga fokuserar vi på att sträcka ut och stimulera bindväv, ligament och inre organ genom långa, stillsamma positioner som hålls i 3–5 minuter. Med inriktning på andning och stillhet får du möjlighet att fördjupa din stretch och uppnå ökad flexibilitet och avslappning.

Qigong:
Med Qigong lär du dig lugna och harmoniska rörelser som hjälper till att aktivera livsenergin (Qi) i kroppen. Denna praktik stödjer hanteringen av stress, förbättrar immunförsvaret och främjar en bättre sömn. Genom att integrera Qigong i din dagliga rutin kan du även lindra obalanser och smärtor samt uppnå en mer balanserad sinnesstämning.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare, är du välkommen att träna med oss och utforska de många fördelarna med Yinyoga och Qigong.

Varmt välkommen till oss och mysiga Mörbacka Gårdsretreat i Norra Värmland. En plats med fokus på att främja din hälsa, personliga utveckling och självledarskap.

Har du frågor om vår Yinyoga, Qigong eller andra kurser och retreats som vi erbjuder? Tveka inte att höra av dig. 

Med varma hälsningar,
Camilla & Martin

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå