fbpx

Helgkurs - Må bra retreat

Njut av harmoni och förbättra ditt Välmående
24-26 januari 2025

Välkommen till en helg fylld med frid, fokus och själslig återhämtning på vår idylliska gård. Ge dig själv tillåtelse att Bara Vara, bortom vardagens stress och distraktioner. Upplev kraften i yinyoga och qigong som en väg till inre balans och ökat välbefinnande.

Varför Må Bra Retreat: Den moderna livsstilen sätter vår kropp och själ på prov, med stress som en konstant följeslagare. Genom yinyoga och qigong öppnar du upp för ditt eget energiflöde, vilket ger möjlighet till reflektion och läkning. Upptäck och lösgör eventuella blockeringar genom medvetna rörelser och närvaro.

Balans och Harmoni

Hitta den perfekta balansen mellan stillhet och rörelse, ljus och mörker. Vårt Må Bra Retreat är en möjlighet att återskapa harmoni i alla delar av ditt liv. Undvik överanvändning och skapa ett flöde som ger näring åt både kropp och själ.

Vad Ingår:

  • Daglig guidad yinyoga och qigong
  • Naturnära boende på vår vackra gård
  • Näringsrik och välbalanserad kost
  • Möjlighet att utforska omgivningarna i lugn takt
  • Workshops för din personliga resa mot välbefinnande
Qigong

Investering i Dig Själv: All inclusive för endast 4.000 kr. En investering i din hälsa, där du får möjlighet att utforska nya dimensioner av välmående.

Anmäl Dig Nu: Resan mot inre balans börjar här. Anmäl dig för Må Bra Retreat och ge dig själv gåvan av ro, reflektion och förnyelse. Boka genom att klicka på knappen nedan, kontakta oss på info@morbacka.se eller ring 070-2808698.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en helg av lugn, läkning och kärlek på Må Bra Retreat!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå