fbpx

Privat workshop

Skapa Din Unika Privata Workshop hos Oss

Letar du efter en speciell upplevelse för dig och dina nära? Vår Privata Workshop är skräddarsydd för att tillgodose dina exakta önskemål och behov. Oavsett om det är en unik upplevelse för dig och dina vänner, partner, kollegor, eller familj, är vi här för att göra det möjligt.

Vad ingår i våra workshops?
Vi designar varje workshop med en mix av olika aktiviteter och övningar för att passa era önskemål och behov. Från personlig coaching till Yinyoga, qigong, meditation, frigörande dans, skogsbad och vandring, till mat och helpension. Vi har allt för en minnesvärd upplevelse. Oavsett om du vill ha en helg, en dag eller bara en session, kan vi anpassa oss efter dina behov.

Varför välja oss?

  • Personligt Anpassad: Vi skräddarsyr varje workshop för att passa dig och dina gäster perfekt.
  • Helpension och Boende: Vi erbjuder en komplett upplevelse med helpension och bekvämt boende.
  • Antal deltagare: Vi kan ta emot upp till 10 personer för att säkerställa en intim och personlig atmosfär.
  • Stöd för Personlig Utveckling: Utöver fysiska aktiviteter erbjuder vi även personlig coaching och kommunikationsövningar för att främja din mentala hälsa och ditt emotionella välbefinnande.
Vänner med armarna omkring varandre. Promenerar en solig dag genom ett fält

Välkommen att Kontakta Oss:

Är du redo att skapa din egen unika sammankomst hos oss på Mörbacka Gårdsretreat? Vi ser fram emot att möta dig och göra din upplevelse oförglömlig. Kontakta oss nedan med din förfrågan så börjar vi planera tillsammans.

Bli ditt Bästa jag med Yinyoga och Qigong hos oss på Mörbacka Gårdsretreat.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå