fbpx

Helgkurs för par – Håll om mig

Håll om mig, 25-27 oktober 2024

Den här parrelationskursen är för er par som önskar förbättra, fördjupa eller komma vidare i er relation. Till exempel är det mycket vanligt att vi fastnar i mönster som gör det lätt att tolka den andres beteende negativt.

Det är svårt att på egen hand se mönstret som båda bidrar till och ännu svårare att bryta det. Kursen erbjuder redskap för er par som är villiga att ta itu med det negativa mönstret och att ersätta det med nya, positiva erfarenheter.

Vår förhoppning är att ni efter kursen ska:

  • Se när ni är på väg in i gamla mönster och stoppa innan det blir konflikt
  • Kunna kontrollera/stoppa det negativa sampel som skapar smärta och avstånd i relationen
  • Förstå och få en inblick i vad kärlek är
  • Få större förståelse för vad ni behöver för att känna er älskade fullt ut i relationen
  • Förstå dina egna och din partners känslomässiga reaktioner och behov
  • Ge varandra det ni behöver för att känna trygghet i relationen
  • Kunna använda er av de verktyg ni fått ta del av under kursen

Medveten närvaro

På våra kurser ingår alltid inslag av stilla meditation och rörelse. För att må bra i sig själv och i en relation tror vi på en inre balans och harmoni. Morgonen startar med stilla yinyoga eller qigong. Under dagen kommer teori och övningar varvas med stillhet och rörelse.

Kursmaterial

Materialet vi använder under kursen har vi hämtat från forskning, erfarenheter och praktiserande av EFT, Emotionellt Fokuserad Parterapi.

Vi använder oss av, och utgår ifrån boken ”Håll om mig” som är skriven av Sue Johnson. Sue Johnson är även grundare till den evidensbaserade metoden EFT.

Boken ingår i kursavgiften, men kan även beställas på OrdGlob Förlag.

Boende

Ni bor i bekväma dubbelrum där ni kan slappna av och känna er som hemma. Sängkläder och handdukar finns tillgängliga på boendet för er bekvämlighet. Badrummen, som är väl underhållna, finns tillgängliga i korridoren nära ert rum.

Vår kurs välkomnar er på fredag eftermiddag och avslutas på söndag med en lunch som inte bara är näringsrik utan också ett tillfälle att reflektera över helgens erfarenheter och läranden. 

Maten

Under vårt retreat serverar vi hemlagade måltider som är kärleksfullt tillagade från grunden, vilket garanterar en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi tror starkt på värdet av näringsrik och välsmakande mat för att komplettera era upplevelser under kursen.

Varje måltid är designad för att både mätta och förgylla er dag, från en perfekt start till en avslutande middag som fulländar dagen.

Anmälan

Välkomna att skicka er anmälan eller funderingar i vårt kontaktformulär via knappen nedan.
Det som ingår är: Kurs (samtal, övningar, föredrag), kursmaterial, Boken ”Håll om mig”, boende i eget dubbelrum, helpension, fantastisk natur och gemenskap.

Investering: 8.000 kronor/par

Välkommen till en helg i Kärlekens tecken!

Sagt om kursen

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå