fbpx

Helgkurs för par – Håll om mig

Den här parrelationskursen är för er par som önskar förbättra, fördjupa eller komma vidare i er relation. Till exempel är det mycket vanligt att vi fastnar i mönster som gör det lätt att tolka den andres beteende negativt.

Det är svårt att på egen hand se mönstret som båda bidrar till och ännu svårare att bryta det. Kursen erbjuder redskap för er par som är villiga att ta itu med det negativa mönstret och att ersätta det med nya, positiva erfarenheter.

Vår förhoppning är att ni efter kursen ska:

  • Se när ni är på väg in i gamla mönster och stoppa innan det blir konflikt
  • Kunna kontrollera/stoppa det negativa sampel som skapar smärta och avstånd i relationen
  • Förstå och få en inblick i vad kärlek är
  • Få större förståelse för vad ni behöver för att känna er älskade fullt ut i relationen
  • Förstå dina egna och din partners känslomässiga reaktioner och behov
  • Ge varandra det ni behöver för att känna trygghet i relationen
  • Kunna använda er av de verktyg ni fått ta del av under kursen

Medveten närvaro

På våra kurser ingår alltid inslag av stilla meditation och rörelse. För att må bra i sig själv och i en relation tror vi på en inre balans och harmoni. Morgonen startar med stilla yinyoga eller qigong. Under dagen kommer teori och övningar varvas med stillhet och rörelse.

Kursmaterial

Materialet vi använder under kursen har vi hämtat från forskning, erfarenheter och praktiserande av EFT, Emotionellt Fokuserad Parterapi.

Vi använder oss av, och utgår ifrån boken ”Håll om mig” som är skriven av Sue Johnson. Sue Johnson är även grundare till den evidensbaserade metoden EFT.

Boken ingår i kursavgiften, men kan även beställas på OrdGlob Förlag http://www.ordglobforlag.se/hall_om_mig.html

Boende

Ni bor i eget dubbelrum. Sängkläder och handdukar finns på boendet så det behöver ni inte packa med. Det finns två badrum i boendet som ni delar med övriga deltagare. Parrelationskursen  hålls på Mörbacka Gårdsretreat i Norra Värmland. Kursen startar fredag eftermiddag och avslutas söndag med lunch.

Maten

Vi serverar hemlagad kärleksfullt tillagad mat under retreatet.

  • Ni erbjuds middag fredag – lördag kl. 17.00.
  • Frukost lördag och söndag kl. 10.00.
  • Lunch lördag och söndag kl. 13.00.

Anmälan

Välkomna att skicka er anmälan eller funderingar i vårt kontaktformulär nedan.
Det som ingår är: Kurs (samtal, övningar, föredrag), kursmaterial, Boken ”Håll om mig”, boende i eget dubbelrum, helpension, fantastisk natur och gemenskap.

Investering: 8.000 kronor/par

Välkommen till en helg i Kärlekens tecken!

 

Sagt om kursen:

”Det var supergod mat under kursen. Boendet var trevligt och fräscht. Under kursen uppskattade jag mest öppenhet, vilket gjorde att jag tog fram saker i mig som jag har svårt för.”

”Bra med ett forum och tid som vi har valt att lägga på varandra. Jättegod och vällagad mat. Det jag uppskattade mest under kursen var att ha tiden och platsen för att jobba tillsammans med de frågor vi behövde.”

”Jag uppskattade kursen som helhet då det blev personligt och nära med en så liten grupp. Bra övningar och material. Lagom blandning mellan kurs och övriga aktiviteter.”

”Det jag uppskattade mest under kursen var helheten, miljön, tips om förbättringar.”

”Kursledarna (Camilla och Martin) är genuint fina och ärliga. Ni kompletterar varandra. Ni ingav trygghet så vi kunde och vågade vara ärliga.”

”Det vi uppskattade mest under kursen var att vi fick ta del av andras upplevelser. Vi lärde oss mycket av det och ser också att vi ofta tampas med liknande problematik i relationen.”

”Vi skulle absolut rekommendera andra par att gå denna parkursen, då vi tror att det är många som behöver detta. De har bara inte insett det!”

”Kursledarna/Värdparet/Camilla och Martin var väldigt kunniga och engagerade. De kompletterade varandra mycket bra och de var lätta att relatera till!”

”Det vi uppskattade mest under kursen var öppenheten och möjligheten att prata fritt och samtidigt få lite coaching. Vi uppskattde även mötet med andra par i liknande situationer.”

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Kurser & Retreats
Yoga & Qigong
Övriga tjänster
Boende & Uthyrning
Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå