fbpx

Yinyoga

Träna Yinyoga med oss

Yinyoga är en stilla, lugn och meditativ form av yoga som utförs till största del liggande eller sittande. Vi ligger länge i varje position där vi sträcker ut samtidigt som vi stimulerar bindväv, ligament och inre organ. Varje position varar oftast i 3–5 minuter. Vi har fokus på andning, stillhet och passiv stretching. Det är då vi kommer åt och sträcker ut bindväven.

Yinyoga passar alla. Det spelar ingen roll om du är gammal, ung, man, kvinna, stel eller överrörlig. Alla kan utöva yinyoga för att bli mjukare, smidigare, starkare, må bättre, känna sig bättre, bli mer medveten och njuta mer av livet. Är du nyfiken? Välkommen att höra av dig till oss: info@morbacka.se

Heldag med yinyoga och qigong

Lördag 25 maj 2024

Prova på yinyoga och qigong och dess hälsofördelar. Du kan vara med på enstaka pass eller hela dagen. Investering för hela dagen inklusive lunch: 600 kronor. Enstaka pass och lunch kostar 150 kronor styck.

Schema för dagen:

 • Kl 10-11.30 Yinyoga – Ett pass med inriktning på återhämtning.
 • Kl 12-13 Jichu Gong och Dong Gong – grundmetoderna i Biyun Qigong. Här gör vi enkla rörelser som stärker vår fysiska hälsa.
 • Kl 13-14 Vegetarisk lunch
 • Kl 14-15 Delfinkraftens Qigong och Fredskraftens Qigong – Vi upplever en ny lycka och glädje, samtidigt som vi sprider kärlek och fred på jorden.
 • Kl 15.30-16.30 Yinyoga – Ett pass med fokus på ny energi och kraft.

Passar dig som vill:

 • komma ner i varv
 • må bättre
 • bli mjukare och smidigare
 • uppleva mindre stress
 • få mer energi
 • unna dig en egen dag
 • uppleva qigongens och yinyogans magiska värld

Passa på! I samband med denna dagsretreat erbjuder vi övernattning till reducerat pris.

Yinyoga med tema

Välkommen till vår Yinyogakurs med tema 12 gånger, där vi utforskar olika teman varje vecka för en djupare och mer mångsidig yogaupplevelse.

Startdatum: Måndag vecka 37, 9 september 2024
Tid: Måndagar 18:00-19:30

Vid varje tillfälle introduceras ett nytt tema för att fördjupa din praktik och utforska olika aspekter av yinyoga. Teman kommer att presenteras vid kursstart.

Din investering: 1.750 kronor för 12 gånger.
Vill du vara med enstaka gånger kostar det 200 kronor per gång.
Anmälan till denna kurs öppnar 1 augusti.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, är du välkommen att delta och uppleva fördelarna med Yinyoga med tema. Låt oss tillsammans utforska djupet av denna lugna och meditativa yogaform.

Hälsa och välmående genom Qigong och Yinyoga 12 gånger Hösten 2024

Utforska kroppens harmoni och skapa balans mellan kropp, själ och sinne med vår kurs i Qigong och Yinyoga. Under 12 tillfällen kommer vi att guida dig genom övningar som ökar energiflödet och främjar välmående.

Startdatum: Tisdag vecka 37, 10 september 2024
Tid: 18:00-19:30

Denna kurs är perfekt för dig som vill fördjupa din förståelse för kroppens samspel och strävar efter att uppnå balans och harmoni. Genom en kombination av Qigong och Yinyoga övar vi på att främja hälsa och välbefinnande.

Investering: 1.750 kronor för 12 gånger
Vill du vara med enstaka gånger kostar det 200 kronor per gång.
Anmälan till denna kurs öppnar 1 augusti.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare är du välkommen att delta och uppleva de många fördelarna med Qigong och Yinyoga. Varmt Välkommen att ta steget mot ett mer balanserat och friskare liv.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå