fbpx

Exklusiv Parcoaching och Terapihelg

Unna Er en Helg av Närhet och Utveckling!

Ta med dig din partner på en unik och intensiv coachingupplevelse hos oss på Mörbacka Gårdsretreat i Norra Värmland. Under två dygn kommer ni att få en helt dedikerad helg tillsammans med oss, Camilla och Martin, där ni får möjlighet att fördjupa er relation och utvecklas som par.

Vad ingår:

  • Personlig coaching och terapi skräddarsydd för just er
  • Helpension med alla måltider och bekvämt boende på vår charmiga kursgård
  • Ni kommer att få insikter och verktyg för att stärka er relation
  • Dagen inleds med yoga/qigong och fortsätter med samtal, workshops och meditation.

 

Varför välja oss:

  • Martin är diplomerad i Emotionellt Fokuserad Parterapi och Camilla är diplomerad Parrelationscoach. Tillsammans har vi lång erfarenhet av att hjälpa par till en tryggare, levande och mer kärleksfull relation.
  • Vi fokuserar på att skapa trygghet, kommunikation och förståelse i er relation. Genom att arbeta med gemensamma mönster och otrygga anknytningar hjälper vi er att bygga en djupare och mer kärleksfull kontakt mellan er.
  • Ni förtjänar att ha det bra tillsammans och att känna er sedda, hörda och förstådda. Vi är här för att guida er på vägen till en starkare och mer harmonisk relation.

 

Pris: 12.000/par för hela helgen inklusive coaching, helpension och insiktsfulla aktiviteter.

Kontakta oss på info@morbacka.se för intresseanmälan eller om ni vill veta mer!

Ni förtjänar att investera i er relation och ta nästa steg tillsammans. Vi ser fram emot att välkomna er till vår gemytliga kursgård i Norra Värmland för en helg av närhet, utveckling och kärlek!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå