Retreat för själen, 17-19 november 2023

Den här kursen är en dörröppnare för dig till ditt inre. Att upptäcka och erkänna att vi bär på hela känsloregistret är ett stort steg. Vi behöver välkomna alla våra känslor. Vi tillbringar mycket av vår tid i ett tillstånd utan att känna efter. Vi stänger av våra känslor för att slippa känna skam och skuld.

Om du vill känna glädje, må bra och leva ett hälsosamt liv behöver du välkomna alla dina känslor – även de som är lite mer ”jobbiga”. Genom olika övningar och meditationer får du hjälp att upptäcka de känslor som ligger djupt begravna inom dig.

Har du glömt bort dig själv och i stället strävar mot att vara duktig, bli omtyckt och tillfredsställa andra människors behov? Känner du dig trött och orkeslös? Upplever du stress i din vardag och i stället vill uppleva mer glädje?

Den här kursen passar dig som vill börja leva livet mer fullt ut. Du vill hitta tillbaka till dig själv, börja må bättre, fatta bättre beslut för dig själv. Missa inte den här chansen till att få landa här och nu.

Vi kommer att jobba med:

  • Närvaro – att känna och acceptera det som är
  • Sårbarhet – att våga vara ärlig och ta ansvar
  • Medvetenhet – att bli medveten om dina val och handlingar

Kursupplägg

Helgretreatet startar fredag kl. 17.00 med incheckning, rumsfördelning och gemensam middag. Efter bokad plats på kursen får ni mer information om hur dagarna kommer att se ut. Kursen avslutas söndag med lunch kl. 13.00.

Det är frivilligt att vara med på alla moment men vi rekommenderar varmt att delta i så stor utsträckning som möjligt då det ger störst och bäst resultat. Vi rekommenderar även att stänga av mobil och dator under helgen!

Boende

Du bor i enkelrum, dubbelrum eller sovsal. Sängarna är bäddade, och handdukar finns på boendet. Badrum delas med övriga deltagare.

Maten

Vi serverar hemlagad kärleksfullt tillagad mat under retreatet.

  • Ni erbjuds middag fredag – lördag kl. 17.00.
  • Frukost lördag och söndag kl. 10.00.
  • Lunch lördag och söndag kl. 13.00.

Anmälan

Anmälan och förfrågan gör du nedan i kontaktformuläret. Efter anmälan får ni en bokningsbekräftelse med mer information.

Investering: 4.000 kronor.

Det som ingår är retreat, kost, logi, fantastisk natur, miljö och gemenskap.

Ta gärna med kläder för utevistelse, om vädret tillåter kommer vi att vistas en del i skogen. Packa även ner mjuka sköna kläder som du kan röra dig fritt i.

Varmt välkommen till Mörbacka Gårdsretreat i vackra Klarälvdalen, Torsby Kommun, Norra Värmland.

Kontaktformulär

Copyright 2023 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå